tirsdag 26. februar 2008

innledning

tverfaglig prosjekt får maxine og anders.

 

 

Tunisia_tur_med_hele_familien.._Mamma_45_r_146DSC00018

 

 

 

lunsj menyen

 

potet og purreløk suppe   begge hovedingrediensene er typisk norsk. og mye dyrka rundt i miljøet her og mye brukt.

karbonadesmørbrød med norvegia

karbonader typisk norsk.

pitapizza med biffstrimler

biff er norsk. og en kul rett.

norsk skogsoppsuppe

sopp mye brukt i det norske kjøkken og vokser jo rett uten for vegene våres

omelett med spekepølse

spekepølse er typisk norsk mye brukt og omelett er jo en finn lunsj rett.

 

lunsj desserter

bondepiker med kremost og pærer  bondepiker er jo norsk.

 

vannbakelst med bringerbærkrem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer: