tirsdag 26. februar 2008

a la cart menyen

Forret

hvitvins dampede blåskjell - Andlau Riesling 2006

gravlaks med dillstuedepoteter - Masi Modello delle Venezie Rosso 2005/2006

4 norske fristelser - Ch. cantinot 2003

rekecoktail med grapefrukt - Beyer Riesling 2005

honningmelon med spekeskinke - Ch. d'aqueria 2006

asparges og parmasanost i spekeskinke - Amadis 1999

Hovedret fisk

grilletlaks med rotgrønsaker og peperkrem - Bourgogne Pinot Fin 2004

laks med ananassalsa og baktpotet - Allram Grüner Veltliner

laks i pasta - Collection Frithjof Nicolaysen Grüner Veltliner 2006

Hovedret kjøt

stekt kylingfilet med ris,salat og bernai saus - Cartuxa 2001

fyltsvinekam med kokte poteter og grønsaksblanding brunsaus - Casa da Rainha 2003

indrefilet av svin suret i spekeskinke med stekte potet båter minimais og asparges - Charamba 2005

indrefilet av okse med brokoli og glaserte gulerøtter og en meget kraftig peppersaus og urte stekte poteter -Arlaud Charmes-Chambertin Grand Cru 2004

filet av reinsdyr med rødvinsaus geleglasert appelsinbåter rosenkål og gulerøter - Bertheau Chambolle-Musigny 2004

Desserter

ostetalerken - Delaporte Sancerre Rosé 2006

hjemmelaget Karamelpuding - dei Casel Prosecco

arme ridere - Fontanafredda Asti 2004/2006

brownies med hjemelagd vaniljesaus - Corte Giara Recioto della Valpolicella 2006

vanilje panacotta - Masi Amandorlato Recioto della Valpolicella 1999

droning maudfromajs - Vigneti di Moron Recioto della Valpolicella 2004

 

prislista. fant ikke prisene på alt.

Ingen kommentarer: